Bornova Belediyesi’nin engelli çalışanları “Engelliler Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlenen özel yemekte biraraya geldi. Şahin Tepesi Restorant’taki anlamlı buluşmaya Başkan Olgun Atila, Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri de katıldı.

Çalışanların da söz alıp görüşlerini dile getirdiği toplantıda konuşan Başkan Olgun Atila, Bornova Belediyesi’nin bir aile olduğunu belirterek, “Bornova Belediyesi çatısı altında farklı müdürlüklerde, farklı hizmetler veriyoruz. Birlikte çok güçlüyüz ve sizlerden aldığımız güç ve inançla halkımıza hizmet veriyoruz.  Her gittiğimiz yerde vatandaşlarımızın ilettiği olumlu düşüncüler bizleri çok mutlu ediyor. Biz herşeyi birlikte yapıyoruz. Bu anlamda hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu çatı altında huzur ve barış içerisinde  birlikte hizmet etmeye devam edelim” diye konuştu.

Bornova Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında Bornova Kent Konseyi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Üniversitesi ve  Kardelen Derneği ile de ortak etkinlikler düzenlendi. Bornova Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önüne hep birlikte çelenk konuldu. Saygı duruşunun ardından işaret diliyle İstiklal Marşı söylendi.

Engellilerin yaptığı resimlerden oluşan sergi Büyükpark’ta açıldı. Yine Büyükpark içerisindeki halı saha da dostluk maçı yapıldı. İşitme engellilerden oluşan Barışgücü oyuncuları haftanın önemine kendi aralarında yaptıkları maçla dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi