Dün İzmir'de gerçekleşen patlamanın ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ İzmir'e gelerek İzmir'de gerçekleşen anmaya katıldı. Ardından saldırıda yaralanan vatandaşları ziyarete giden Bozdağ, beraberindeki çok sayıda polis ve koruma ile birlikte Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi.

Bozdağ'ın hastaneye gelişi sırasında hastanenin bazı poliklinik koridorlarında vatandaşlar dışarı çıkarılrken bina polisler tarafından tutuldu. Randevuları olan ve sıra bekleyen hastalar işlemlerin bakan geldiği gerekçesiyle durması nedeniyle hastane girişinde beklemek durumunda kaldılar.

Bozdağ'ın geçeceği koridorda bir hastanın sara krizi geçirerek bayıldı. Görüntülerde güvenlik görevlileri ve polis yere düşen hastayı taşımaya çalışırken hastaya refakat eden ve ne olduğunu anlamaya çalışan vatandaşın polis tarafından itilerek dışarı atıldığı görülüyor.

Hastanede bulunan vatandaşlarsa bu görüntülere tepki gösterdi.Güvenlik görevlileri görüntü almaya çalışan vatandaşlara "hastane içinde görüntü almanın yasak olduğunu"nu söylerken, vatandaşı ittiren polis memuru "alsın görüntü alsın" dedi.

Siyasi Haber

Editör: Haber Merkezi