Bornova Rotary Kulübü’nün haftalık olağan toplantısının konuğu bir dönem ekranların duayen ismi Aziz Üstel oldu. Üstel’in, “Türk Televizyonculuğunun Dünü ve Bugünü” konulu konuşması kulüp üyeleri tarafından büyük ilgi ve beğeniyle izlendi.

TÜRK TELEVİZYONCULUĞUNDA 40 YIL

Gazetecilik, sunuculuk, programcılık, yazarlık, çevirmenlik gibi sektörde pek çok mesleği birden yapmış, entelektüel birikimini medyanın her alanında kullanarak büyük beğeni toplayan Aziz Üstel söyleşisinde sektöre ilk olarak Türkiye’de tek kanallı dönemde çevirmenlikle girdiğini belirtti. Daha sonra ekran önüne geçerek yayıncılık alanında pek çok ilke imza atan Üstel, Televizyonculukta geçen 40 yılını ve anılarını anlatırken, “Gazeteci her şeyden haberi olan her şeyden biraz bilen insandır” şeklinde konuştu.

Bornova Rotary Kulübü Başkanı Halil Bülent Serdaroğlu ise “Türkiye’de televizyonculuğa yeni bir anlayış getirerek uzun yıllar programlarını beğenerek izlediğimiz böylesine değerli bir ismi ağırlamaktan dolayı kulübüm adına büyük onur duydum. Kendisine ve değerli eşine davetimizi kabul edip geldikleri için kulübüm adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Editör: Haber Merkezi