Katılan 16 takımın mücadelelerine sahne olan turnuvanın final karşılaşmaları ise 15 Mayıs 2017 günü yapıldı.

Final karşılaşmaları sonucunda Muhteşem Avanta Takımı turnuvanın birincisi olurken, Juniors takımı ikinci, Dinamo takımı ise üçüncü oldu. 

Turnuvada dereceye giren takımlara kupaları İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, İzmir Barosu Başkan yardımcısı Av. Mustafa Çetin ve Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Av. A. Şakir Uzun tarafından verildi.

Kupa töreninde konuşan Baro Başkanı Av. Aydın Özcan,  şunları söyledi: “Turnuvada hiç bir zaman birbirinize karşı kötü niyetli bir yaklaşım sergilemediğiniz, aranızdaki gerek arkadaşlık gerekse mesleki dayanışmayı geliştirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra da İzmir Barosu olarak gerek Türkiye çapında düzenlenecek olan spor oyunlarına ev sahipliği yapacağız, gerekse de yurtdışında yapılacak olan avukat oyunlarında İzmir Barosu’nun daha aktif bir şekilde temsili konusunda üzerimize düşen yükümlülükleri fazlasıyla yerine getireceğiz. Her zaman siz değerli sporcularımıza destek olacağımızı bilmenizi istiyorum. Bundan sonraki sportif çalışmalarınızda sizlere başarılar dilerken İzmir Barosu’nu gerek Türkiye’de gerekse yurtdışında yapılacak turnuvalarda layıkıyla temsil edeceğinize inanıyorum”

İzmir Barosu Başkan Yardımcısı ve Spor Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Av. Mustafa Çetin ise turnuvayla amaçlanan hedefe ulaşıldığını ifade ederek, centilmence karşılaşmalardan dolayı tüm takımları tebrik etti. Turnuvanın profesyonel hakemler tarafından yönetildiğini belirten Av. Mustafa Çetin, turnuva hazırlık komitesine de teşekkür etti.

İzmir Barosu tarafından 30. kez düzenlenen turnuvaya 16 takıma mensup 200 avukat katıldı. Turnuvada gol kralı attığı yirmi golle Av. Levent Kaya olurken, en iyi kaleci Av. Oğulcan Karaşen ve en değerli oyuncu ise Av. Yiğitcan Topaç oldu.

Editör: Haber Merkezi