Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri içindeki İzbaş Düğün Salonu’nda gerçekleşen Dost Market Buluşmasında da ihtiyaç sahipleri verilen hizmetle ilgili beklenti ve önerilerini ilgililere iletti.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Hiçbir şekilde insan ayrımı yapmadan, dünya görüşü ne olursa olsun, hangi partiye oy verirse versin, hangi inançtan olursa olsun ihtiyacı olan vatandaşlarımızın Bornova Belediyesi olarak her an yanında olduk. Bu anlayışla geçim mücadelesinin zorlaştığı bugünlerde Dost Market’ten yararlananlara ücretsiz alışveriş yapma imkanı sunan kredileri 10’ar puan arttırarak 70,80 ve 90’a çıkardık” dedi.

Dost Market Projesi’ni Bornovalılarla hep birlikte gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Atila şöyle konuştu: “İyi ki dost market projesini hayata geçirmişiz. Başta Kızılay Bornova Şubesi olmak üzere katkısı olan tüm okullarımıza, öğrencilerimize, kuruluşlara ve bireysel destek veren hayırsever tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte bir iyilik projesini Bornova’da gerçekleştirerek Türkiyemize örnek olduk. Sizinle hayatı paylaşmak, sorunlarımızı paylaşarak azaltmak en büyük mutluluğum. Hakkınızı helal edin” dedi.