Gaziemir Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 80'inci ölüm yıl dönümünde ‘Ata’ya Anma Konseri’ düzenledi. Ata'yı Anma Konseri'nde Pınar Bulut ile Ümit Bulut müzik ziyafeti sundu. Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alan Pınar Bulut ile Ümit Bulut konserde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği türküleri seslendirdi. İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Kurucu Şefi Devlet Sanatçısı, Bestekar, Doktor Teoman Önaldı’nın onur konuğu olduğu konserde Atatürk’ün sevdiği şarkılara eşlik eden Gaziemirli seyirci duygu dolu anlar yaşadı. Marşlarla coşkunun zirveye taşındığı konserde sahneye çıkan dansçılar Atatürk’ün sevdiği tango, vals gibi dansları sergiledi.


Konser boyunca Atatürk’ün anılarını da anlatan Ümit Bulut “Sanata ve sanatçıya büyük önem veren, Cumhuriyetimizin kurucusu ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve özlemle anıyorum. Bu özel günde bizi Gaziemirlilerle buluşturan, sanat dostu Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"AHDE VEFA KONSERİNDE ATAMIZI ÖZLEMLE ANDIK"
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ise, “Ahde Vefa’ konserinde Atamızı özlemle andık. Atamızın dinlemeyi sevdiği şarkılar ve türküler seslendiren Pınar Bulut ve Ümit Bulut’a ve şarkılarına vals ve tango danslarıyla eşlik eden dansçılarıma teşekkür ediyorum. Ülkemizin kurucusu Başkomutanımız, Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi, minnet ve büyük bir özlemle anıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi