Mövenpick Hotel İzmir Genel Müdürü Erhan Çetin, geçen yıl düzenlenen lezzet festivalinin en çok ilgi gören yöresinin Gaziantep olması ve tekrarlanması için yoğun talep gelmesi üzerine Gaziantep Lezzetleri Festivali'ni yeniden İzmrliler ile buluşturduklarını söyledi. 

Erhan Çetin, "Yoğun ilgi göreceğini bekliyorduk ve bu ilgiden çok memnunuz. İşinin ustası olan Erkan Şef yine harikalar yaratıyor. İzmirliler, Gaziantep'in dünya mirası haline gelen lezzetlerini tatmak için Margaux Restaurant'a akın akın gelmeye başladılar. İlk günlerde yemek bloggerlarını ve İzmirli gazetecileri ağırlarken İzmirliler'in yoğun ilgisiyle karşılaştık.  Gaziantep'in en meşhur restoranlarından birinden gelen şef Erkan Çavdar, yine Gaziantep'ten getirdiği malzemelerle 25 Mart tarihine kadar Margaux Restaurant'ta olacak. Dünyanın koruma altına aldığı Gaziantep lezzetleri olan analı kızlı, yuvalama, küşleme, içli köfte, patlıcan- biber kuru dolma, Alinazik ve daha birçok çeşit Mövenpick Hotel İzmir'de lezzet tutkunrlarını bekliyor" dedi.

Gaziantep Lezzet Festivali'ne katılan konuklardan bir kişinin, her akşam 2 kişilik gidiş dönüş uçak bileti kazanma şansı yakaladığını belirten Erhan Çetin, "Akşamları Margaux Restaurant'a gelerek Gaziantep mutfağını tercih eden bir kişi, Türkiye'nin istediği bir şehrine, istediği bir kişiyle Sunexpress Havayolları ile uçacak. Her akşam bir kişiye iki kişilik Sunexpress iç hat uçak bileti hediye edilen festival 25 Mart'a kadar devam edecek. Türk mutfağının yöresel lezzetlerini yeniden keşfetmek isteyenler ile 'Gaziantep Lezzet Festivali'nde buluşmak istiyoruz. Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için 0232 488 14 24 nolu telefonu aramak yeterli. MovenpickHotelIzmir facebook sayfamızı da ziyaret edebilirler" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi