İZ GAZETE – Eylem Şen Yazıcı, yayınladığı bir video ile hem Anneler Günü’nü kutladı hem de kızı Öykü Arin ile ilgili bir açıklama yaptı.

‘Öykü Arin’in annesi olmak çok güzel’ diyen Eylem Şen Yazıcı, kendisinden alınan kök hücrelerin durumu ile ilgili bilgi verdi. Nakilden bu yana 23 gün geçtiğini ve naklin tutup tutmadığına dair somut bir sonuç elde edemediklerini söyleyen anne Yazıcı, tedavinin durumuyla ilgili önümüzdeki hafta doktorlar tarafından bilgilendirileceğini ifade etti.

Donör kampanyasından da bahseden Yazıcı, 3 ayda toplanan 150 bin örneğin Sağlık Bakanlığı tarafından henüz çalışılmadığına dikkat çekti. Yeniden donör olma çağrısı yapan anne, Sağlık Bakanlığına da seslenerek “Bir an önce 150 bine yakın numunenin çalışılmasını talep ediyorum. Bu ülkede çocuklarına sahip çıkmak için mücadele eden çok sayıda anne var. Ben de onlardan biriyim. Çok zormuş, ama çok özel bir şey. Kendi çocukları ve herkesin çocukları için mücadele eden bütün annelere ve bütün kadınlara sevgilerimi söylemek istiyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi