AKP Genel Merkezi tarafından istifaları alınan Bayraklı, Karabağlar ve Bergama ile daha önce ilçe başkanı görevden ayrılan Urla'da, yeni ilçe başkanları belli oldu. AKP'de Bayraklı, Karabağlar ve Bergama ilçelerinin istifaları AK Parti Genel Merkezi tarafından alınmış, AKP İzmir İlçe Başkanı Safiye Özcan ise daha önce görevinden ayrılmıştı. Dört ilçede boşalan koltuklar için bazı isimler Ankara'ya davet edildi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, İzmir Koordinatörü Yardımcısı Murat Yıldırım, Milletvekili Mustafa Köse, AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve AKP İzmir Teşkilat Başkanı Abdurrahman Tosun da bulunduğu görüşmede; Bayraklı'da Avukat Özgür Hızal, Karabağlar'da Kazım Erten Bergama'da Hakan Koştu ve Urla'da Ahmet Olgun Bilici başkan seçildi.

BİNALİ YILDIRIM'LA GÖRÜŞTÜLER

Gerçekleştirilen atamalarn ardından yeni ilçe başkanları İl Başkanı Bülent Delican ve AKP İzmir Milletvekili Atilla Kaya ile birlikte dün saat 21.00'da Başbakan Binali Yıldırım'la görüştü. Başbakan Yıldırım, yeni başkanlara "Kimseyi dışarda bırakmayın, herkesi kucaklayın, herkese ihtiyacımız var. Başarılı bir ekip çalışması örneği gösterin. Hepinizin bu işe yapacağınıza inanıyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi