ÜRGEN TEPE / İZ GAZETE - Konuyla ilgili sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan Şenoyar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"BURASI ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU"

Burada Dün aksam AK Parti sözde iftar yemeği verdi. Okullar ne zamandan beri siyasi partilerin çalışma alanı haline geldi.Sabahtan beri velilerden gelen şikayet üzerine gittiğim Atatürk ilköğretim okulunda gördüğüm manzara karşısında şok oldum.

Burası biz velilerin küçücük çocuklarının eğitim gördüğü ve herkese örnek olması umuduyla yetiştirdiğimiz çocukların sabah okula geldiklerinde karşılaştığı bir manzara.
Kaç yıldır Tiredeyim ama böyle bir manzarayla açıkçası bende şaşkına döndüm. Biz çocuklara nasıl örnek olacağız.Böyle olması hiç uygun olmadı. Atatürk'ün bize armağan ettiği ve devletin değil aslında milletin bayramı 19 Mayıs'ta Atatürk'ün huzuruna çelenk koyanları işgalci olarak nitelendiren,Savcılarımızı göreve davet eden zat. Sen önce eğitim kurumunun kirletilmeyeceğini, Bugün seninde ülkenin de varlığının mimarlarından Atatürk'ün huzuruna Çelenk koymanın değil bu pisletmenin cezası olduğunu aklına yaz. Burayı tahsis eden bu değerli devletin değerli makamına da yarın CHP, İYİ Parti, HDP de iftar yemeği yada baksa bir hayır için istediğinde de umarım aynı tahsis yapılacaktır ve aldığından daha temiz nasıl bırakılır herkes görecektir.
Son sözüm bu hiç yakışmadı. Verdiğiniz iftar yemeğini ve bu kirletmenizi Allah kabul etsin diyerek sizlere son bir sözüm var "TEMİZLİK İMANDAN GELİR" Sizleri seviyorum"

ZEYNEP ALTIOK DA TWİTTER'DAN PAYLAŞTI

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir milletvekili Zeynep Altıok da sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile okulda yaşanan skandalı eleştirdi.

Editör: Haber Merkezi