AKP'nin Bayraklı İlçesi'ndeki il başkanlığı binasının bulunduğu iş merkezinin önüne dün (pazartesi) öğle saatlerinde giden 36 yaşındaki F.S. çenesine av tüfeğini dayayarak intihar girişiminde bulundu. Erzurum'dan bir süre önce İzmir'e gelen evli 1 çocuk babası F.S., iddiaya göre 25 bin TL karşılığında Karşıyaka'daki bir kafenin işletmesini aldı. Ancak miras paylaşımı nedeniyle kafenin devrini alamayan F.S., işletmeye başlayamadı. Bu nedenle bunalıma girdiği öne sürülen F.S., minibüsüyle AKP İl Teşkilatı'nın bulunduğu iş merkezinin önüne geldi. Aracın kapısı açıp av tüfeğini çenesinin altına dayayan F.S., "Hakkımı arıyorum, adalet istiyorum. İl Başkanı ile görüşmek istiyorum" diye bağırıp kendini öldüreceğini söyledi. Çevrede önlem alan polis, F.S.'yi ikna etmeye çalıştı.

Zaman zaman minibüsün kapısını kapatan F.S., polisin çabası sonucu ikna edildi. İntihar girişiminden vazgeçen F.S., ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

AKP İzmir İl Başkanı Bülent Delican, emniyetten sonra F.S ile parti binasında görüştü. Delican, dolandırıldığını iddia eden F.S'ye hukuki mücadelesi için avukat görevlendirdi. Avukat Serdal Çiçekliyurt, bunalımdaki F.S'nin avukatlığını üstlendi. 

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi