Karşıyaka, Cemal Gürsel Caddesi'ndeki bir barda geçen cumartesini pazara bağlayan gecenin ilerleyen saatlerinde karşı iki grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan silahlı kavgada Yunus timlerimde görevli polis memuru 33 yaşındaki Mustafa İnal, işyeri sahibi Günay Kılıç, 37 yaşındaki Sinem Alptuğ yaralanırken, Halil Kaya olay yerinde öldü. 

İLGİLİ HABER: Karşıyaka'da silahlı kavga: 4 ölü

Barda bulunanlar kavgada ateşlenen tabancadan çıkan kurşunlara hedef olmamak için panikle kaçmaya çalıştı. Olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. 

Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılardan İnal ve Alptuğ, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, Kılıç özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan Kılıç, göğsünden vurulan polis memuru İnal ve başından vurulan Alptuğ da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

İLGİLİ HABER: Karşıyaka'da silahlı kavga: 4 ölü

Olay sonrası işyerindeki ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, olaya karıştığı öne sürülen 1 kişiyi cinayet zanlısı olarak gözaltına aldı.  

Kavganın çıkış nedeni araştırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: Haber Merkezi