Bayraklı'daki İzmir Adliyesi Durağı’na bağlı çalışan Kadir Ali Taşkın, 38 yıldır şehir içi trafikte taksiyle yolcu taşıyarak geçimini sağlıyor. Buna rağmen şimdiye kadar ne bir kazaya karıştı ne de herhangi bir trafik suçu işledi. Tertemiz bir şoförlük siciline sahip 2 çocuk babası usta taksi şoförü,

İzmir’de 'yılın şoförü' seçildi. Vali Yardımcısı Aydın Memük tarafından Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve Trafik Haftası’nın açılış töreninde ödüllendirildi. Memük, alkış ve övgü toplayan taksiciyi örnek gösterdi, tüm sürücülerden kurallara uymalarını, trafikte birbirlerine karşı saygılı olmalarını beklediklerini söyledi.

"GURUR DUYUYORUZ"

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekili ve İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık da Kadir Ali Taşkın’ı kutladı. Anık, verdikleri eğitimler sayesinde taksi şoförleri arasında trafik bilincinin giderek arttığına dikkat çekti. Anık, "Tehlikeli araç kullananlara ve trafik güvenliğini hiçe sayanlara karşı her türlü tedbiri alıyoruz. Kadir Ali Taşkın gibi taksicilerden İzmir’de çok sayıda olması nedeniyle gurur ve mutluluk duyuyoruz" dedi.

DHA

Editör: Haber Merkezi