İzmir Konak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 4 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için ilan yayınladı.

İzmir ili Konak ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımına son başvurular 29 Ocak 2016 tarihinde, belge teslimleri ise 5 Şubat 2016 tarihinde sona erecek.

Başvuru yapabilmek için; 4 yıllık Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümleri ile Kamu Yönetimi, İktisat, Maliye veya İşletme Fakülte veya Bölümlerinin birinden mezun olmak gerekiyor. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2014 veya 2015 yıllarında yapılan KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak ve Microsoft office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek, B sınıfı sürücü ehliyeti sahibi olmak şartları aranıyor. Ayrıca başvuru yapacak adaylardan sadece erkek personellerin başvuruları kabul edilecektir.

Başvuru için ikametgâh şartı arandığından, İzmir il sınırları içerisinde ikamet eden adayları başvuruları kabul edilecektir.  İzmir ili Konak ilçesi SYDV'nın Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımına ilişkin detaylı bilgiye ve başvuru sırasında istenilen belgelere aşağıda bulunan linkten erişebilirsiniz.

SYDV Personel alımı genel şartları ile çevrimiçi başvuru bilgileri için TIKLAYIN

Editör: Haber Merkezi