Siyaset ve iş dünyasından birçok ismin eşleri ile katıldığı gecede “Grup Alaturka Band" sahne aldı.

İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Rusya Federasyonu İzmir Fahri Konsolosu Eray Gürler, Güney Afrika Cumhuriyeti İzmir Fahri Konsolosu Tamer Taşkın, Belarus İzmir Fahri Konsolosu M. Reha Yorgancıoğlu, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, OSBDER Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, OSB Başkanları, STK Başkanları, basın mensupları ve çok sayıda sanayicinin katıldığı gecede açılış konuşmasını yapan Hilmi Uğurtaş; OSB'lerin Türkiye ekonomisindeki önemine değinerek, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Uğurtaş, “Bizler, OSB'lerdeki görevimizin sadece altyapıyı tamamlayarak, sanayicilere elektrik, su, doğalgaz dağıtmak olmadığının bilinci içerisindeyiz. Görevlerimiz arasında aynı zamanda çalışanlarımızın ve sanayicilerimizin kişisel ve mesleki yetenek ve becerilerini geliştirmelerine destek vermenin de yer aldığını biliyoruz. Bu anlamda, bu gece olduğu gibi birlikte olmanın, birlikten doğan kuvvetin bizlere nasıl olumlu döndüğünü de yaptığımız çalışmalar ve ürettiğimiz projeler ile yaşayarak görüyoruz" dedi.
Gecenin ilerleyen saatlerinde OSBDER Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Türkiye'de OSB'lerin gelişmesi konusunda verdiği mücadele ile tüm sanayicilere örnek olan Hilmi Uğurtaş'a OSBDER ve İAOSB çatısı altında yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi sundu. İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş da Yıldırım'a teşekkür ederek, “Söz konusu mücadeleyi tüm katılımcılarımız ve OSB'lerin desteği ile verdik ve bugünlere geldik. Bu nedenle ben de sizlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.


İZMİR (DHA)

Editör: Haber Merkezi