Maxion İnci Jant, teknoloji geliştirmedeki işbirliği, kalite teslimat güvenirliliğiyle Otomotiv Sanayi Derneği (OSD) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Yan Sanayi Başarı Belgesi'nin sahibi oldu. Sektörün en prestijli ödüllerinden olan bu ödülü Mart ayında OSD Genel Kurulu'nda yapılan törende Maxion İnci Satış Direktörü Özlem Arkan aldı.

İhracat ve kalitedeki başarısını tescil ettiren Maxion'a bir diğer ödül de Toyota Europe tarafından verildi. Maxion İnci Jant, Avrupa Otomotiv Sanayinin en prestijli ödüllerinden biri olan Toyota Europe Kalite Ödülü'ne layık görüldü. Şirket, yıl boyunca gösterdiği “0" kalite hatası performansı ile bu ödülü almaya hak kazandı. Mart ayında Brüksel'de AutoWorld Müzesi'nde gerçekleştirilen ödül törenine, dünya genelinde 300'ün üzerinde tedarikçi katıldı. Maxion'un ödülünü tüm grup adına Avrupa, Asya ve Afrika Satış Pazarlama Başkan Yardımcısı Marc Hendrickx aldı.

2015 yılı ihracat rakamları doğrultusunda belirlenen TAYSAD Başarı Ödülleri kapsamında Maxion İnci Jant İhracat İkincisi oldu. Türk otomotiv yan sanayii'nin en yetkin kurumu olan TAYSAD tarafından verilen ödülü Maxion İnci Jant ve Maxion Jantaş Genel Müdürü Hakan Ünlü aldı.

Maxion İnci ve Maxion Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı ve Maxion Wheels Liderler Kurulu üyesi Mustafa Zaim, “2015 yılında, iki şirketimizin sahip olduğu dört ayrı jant üretim tesislerinde yaklaşık 10 Milyon jant üretimi gerçekleştirdik. Küresel Otomotiv Sanayinin küresel tedarikçisi olabilme başarısını gösteren şirketlerimiz, sağlam temeller üzerinde ve her alanda başarıyı garanti altına alarak büyümeye devam ediyor" dedi.


İZMİR (DHA)

Editör: Haber Merkezi