Seminerin açılış konuşmasını yapan Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz GÜRAL “KOSGEB Destek Programlarını Üyelerimize daha ayrıntılı ve yeni proje desteklerini anlatmak için düzenlediğimiz programa ilkine göre daha fazla bir katılım olduğunu görüyorum. Ancak üyelerimizin daha fazla destek alıp daha güçlü atılımlar yapması için bu ve benzeri programları ticari işletmeler ya da şirket ortaklarının fazla önemsemesi gerektiği inancındayım”dedi. Programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Güral ayrıca “ Biz böyle bir program gerçekleştirmek istiyoruz dediğimizde kendisi de Menemenli olan Özgür Bey direk kendisi geleceğini söylemesi bizleri ayrıca onure etmiştir kendisine tekrar teşekkür ederim”dedi.

Daha sonra söz alan Dr. Özgür ARMANERİ öncelikli olarak KOSGEB hakkında genel bilgileri aktarmasının ardından şirketlerin, şirket ortaklarının, ticari işletme sahiplerinin ve yeni girişimci adaylarının destek alanları anlattı. ARGE, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı, İşbirliği – Güç birliği Destek Programı alanlarını ele alan Armaneri önümüzdeki dönem açılacak olan programlardan bahsetti ve bunun için KOSGEB web sitesini takip etmelerini tavsiye etti. Sunumun ardından konuyla ilgili tüm soruları cevaplamak istediğini belirten Armaneri akılda kalan soru işaretlerinin giderilmesine yardımcı oldu.

Programın sonunda Menemen Ticaret Odası’nın plaketini takdim eden Yılmaz GÜRAL, DR. Özgür ARMANERİ’nin katılımından dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi