Oyunu, İZSİAD Yönetim Kurulu ve üyelerinin yanı sıra Dokuz Eylül ve Ege üniversitelerinin personeli de izledi. Kekeç Oğlan Fatih Altın koordinatörlüğündeki, kuşak çatışmalarını, aile ilişkilerinde ve çocuk yetiştirmede yapılan hataları konu alan tek perdelik komedi oyunu, izleyenleri kahkahaya boğdu. İZSİAD üyesi iş insanlarından, İZSİAD üyelerinin eşleri ve kızlarından oluşan amatör ekip, güldürürken düşündürdü, profesyonellere taş çıkaran performanslarıyla ayakta alkışlandı.

Oyunu, İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt ve İZSİAD Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte izleyen Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, İZSİAD'lı amatör tiyatrocuları tebrik etti, “İzmir kadınının çağdaş ve aydınlık yüzünü temsil eden hemcinslerimi gönülden kutluyorum. Bize, İzmir'e düşen görev, Atatürk'ü, O'nun emaneti Cumhuriyet'i, laikliği ve demokratik değerleri sonsuza kadar korumak ve bu bilinçte nesiller yetiştirmektir" dedi.

İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, İZSİAD'lı kadınların yine mükemmel bir performans sergilediklerini vurguladı, “Atatürk'ün kadınlarını alkışlayın" çağrısı yaptı.

İZSİAD Başkan Vekili ve Kadın Komisyonu Başkanı Mukaddes Çelik, kadınların, özveriyle hazırladığı oyunu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sahnelemenin gururunu yaşadıklarını ifade etti, “Türk kadınının layık olduğu yere taşındığı, toplumun her kesiminde ve ülkenin her karışında kadına eşit ve adil sosyal ve ekonomik özgürlüklerin sağlandığı bir Türkiye dileğiyle Dünya Kadınlar Günü'müz kutlu olsun" dedi.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi