İzmir Gaziemir'de Fashion TV Türkiye temsilcisi Enis Onat'ın organize ettiği Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğunu üstlendiği fabrikanın açılışını İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir AK Parti milletvekili Hüseyin Kocabıyık, eski içişleri bakanı Abdülkadir Aksu ve eski tarım bakanı Kutbettin Kuzu yaptı.

Açılışta fabrika içine özel olarak kurulan defile alanında Torres Cerimonia markası adı altında üretilen ve bu yılın modasının çizgilerini taşıyan damatlık defilesi yapıldı. Küçük Emrah defileyi eski içişleri bakanı Abdülkadir ile birlikte izledi. Defilenin finalinde podyuma moda ikonu ve TV yıldızı İvana Sert çıktı. Torres'in yönetim kurulu üyesi ve tasarımcısı Serdar Çakırlı ile birlikte kendisinin tasarladığı siyah maskülen tarzdaki erkek kıyafeti ile defilenin finalini yapan İvana'ya erkek mankenler de eşlik etti.

İvana Sert, “Önümüzdeki dönemde maskülen yani kadınlara yönelik erkek giyim tarzında kıyafet tasarımları ile bu tarzı seven hanımlara hitap eden kıyafetler yapabiliriz. Ben maskülen tarzı çok seviyorum" dedi.


Mehmet KURT, İZMİR (DHA)

Editör: Haber Merkezi