İzmir Emlak Komisyoncuları Odası ve İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası başkanlık seçimleri dün gerçekleşti. İki oda da seçim tek adayla yapıldı. İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası'nda mevcut başkan Yıldırım Kaya, İzmir Emlak Komisyoncuları Odası'nda ise mevcut başkan Mesut Güleroğlu görevlerine devam etti.

GÜLEROĞLU 451 OYLA SEÇİLDİ 

İzmir Emlak Komisyoncuları Odasının seçimli genel kurulu, dün Bostanlı Suat Taşer Kültür Merkezi'nde yapıldı. Seçime tek aday olarak katılan mevcut başkan Mesut Güleroğlu, geçerli 451 oyun tamamını alarak görevini sürdürdü. 5. dönemine başlayan Başkan Güleroğlu'nun yönetim kurulunda yer alan isimler Gönül Vural, Bedi Yazıcıoğlu, Ali Kavaklı, Şenay Gündoğan, Emre Gülşen, Ali Ceyran, Aytekin Delibaş, Serkan Çelik, Ebru Yazıcı ve İbrahim Güdücü oldu. 

KAMYONCULARDA YENİ DÖNEM

İzmir Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası'nda ise başkanlık el değiştirdi. Bir önceki başkan ALİ Topal, seçime adaylığını koymadı. Yeni başkan Yıldırım Kaya ise tek aday olarak seçimi kazandı. Yıldırım Kaya'nın yönetim kurulunda ise eski başkan Ali Topal, Akın Karakaya, Hakkı Bay, Mehmet Budak, Cafer Kol, Nedim Yayla, Murat Arslan, Ahmet Kaynak, Hüseyin Şengül ve Hacı Hüseyin Aygün gibi isimler yer aldı. Denetim kurulu asil üyeleri ise Hikmet Dağcı, Özgür Söğütlüyayla ve Levent Kömürcü oldu.

Editör: Haber Merkezi