2017 yılının ilk yarısında 77 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını belirten Demirdağ, “Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da İzmir ve Manisa’nın gelişimini yaptığımız yatırımlarla desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Sözlerini şu şekilde sürdüren Demirdağ: “GDZ Elektrik Dağıtım olarak İzmir ve Manisa’da faaliyet göstermekteyiz.  İzmir ve Manisa kuşkusuz ki Türkiye’nin sanayi ve turizm açısından en büyük 2 şehridir. Şirketimiz bu 2 şehre karşı sorumluluğunun farkında. “dedi.

2017 YILINDA YATIRIM ÇITASINI YÜKSELTİYORUZ

2016 yılı yatırımlarının 288,5 milyon TL olarak tamamlandığını 2017 yılında ise yapılması öngörülen toplam yatırımı, 327 milyon TL olarak planladıklarını belirten Demirdağ sözlerini şöyle sürdürdü: “Faaliyet gösterdiğimiz sektör dinamik bir yapıya sahip. Yaptığımız yatırımlarla sektörün öncülerinden olmayı hedefliyoruz. Bu nedenle her yıl yatırım harcamalarımızı artırıyoruz.” diyerek. 2017 yılının ilk yarısında yapılanlara değindi.

“2017 yılında İzmir ve Manisa’da 103 trafo yapılırken, 354 kilometrelik havai hat, 138 kilometrelik yeraltı hattı döşendi. İzmir ve Manisa ‘da sadece şebeke için yapılan yatırım tutarı 41,3 milyon TL ‘dir. İzmir ve Manisa’da toplam 187.573 adet sayaç için 4,6 milyonluk yatırım yapılmıştır. Ayrıca Çevre ve güvelik yatırımları için yapılan yatırım tutarımız 17,3 milyon TL’dir.”

YATIRIMLARLA BÜYÜRKEN TEKNOLOJİK GELİŞİM DE KAÇINILMAZ

Sağlıklı bir altyapı ve sisteme sahip olabilmek için teknolojik gelişime ayak uydurulmasının gerektiğini ve yatırımları planlarken dağıtım süreçlerini teknolojik gelişmeler ile desteklediklerini belirten Demirdağ, “Sürekli gelişim ve uzun ömürlü Yatırımlar için teknolojik destek kaçınılmazdır. Bu nedenle Şirketimiz 2017 yılında da Ar-ge projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

'İş Güvenliği standartlarını yükseltmeyi hedefleyerek uygulayama geçireceğimiz Akıllı Bileklik Projesi ile çalışanlarımızın can güvenliğini güvence altına almayı hedefliyoruz. Üzerinde çalıştığımız bir diğer projemiz olan teknik ve teknik olmayan kayıpların ayrıştırılması ve hesaplanması esaslı çalışma ise sadece bölgemiz değil ülkemiz ekonomisine de önemli katkılar sağlayacak potansiyelde bir projedir. Uygulamaya geçireceğimiz tüm projeler; sektöre öncülük yapacak ve hayata ilk kez geçirilecek projelerdir.” diyerek.  2017 yılının ilk yarıyılında yapılan toplam teknolojik yatırım tutarını 11,7 milyon TL olarak açıkladı.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNDE ÖNEMLİ GELİŞMELER KAYDETTİK

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaların sonucunu gösterdiğine değinen Demirdağ “Mayıs ayında yapılan X. Sektör Toplantısında Sayın Bakanımız Berat Albayrak tarafından da açıklandığı üzere bu sene ikinci kez gerçekleştirilen tüketici memnuniyet anketi sonuçlarında sektör bazında şirketimiz adına önemli iyileşmeler elde edilmiştir. Şirketimizin müşteri memnuniyeti adına önemli bir yol kat ettiğini söylemek bizim için gurur vericidir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızı paydaşlarımızla yaptığımız ortak çalışmalarla da destekliyoruz.” diyerek sözlerini şu şekilde noktaladı. ”Yatırımlar; şirketlerin sunduğu hizmetin kalitesini artırır. Yatırımlarımızı planlarken maksimum fayda ve müşteri memnuniyeti etkenlerini göz önünde bulunduruyoruz. Şirketimizin vermiş olduğu hizmetle hayatın her alanına dokunuyoruz. Tüketicilerimize karşı sorumluluğumuzun farkındayız. Kalitenin sınırı yoktur. Hep daha iyiyi hak eden tüketicilerimize layık olmak adına çalışmalarımızı devam ettireceğiz.”

Editör: Haber Merkezi