16 Aralık 2015 tarihinde de Ege İhracatçı Birlikleri geçmiş dönem Başkanlar Kurulu Başkanı Mete Uğuz'un vefatından dört ay sonra Egeli ihracatçılar, başka bir acıyla sarsıldı. Tekstil sektörünün en güçlü olduğu yıllarda İzmir'in en büyük tekstil fabrikalarından İzmir Pamuk Mensucat A.Ş.'de 35 yıl üst düzey yöneticilik yapan Mustafa Özman kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ege İhracatçı Birlikleri'nde 1989-1995 yılları arasında Başkanlar Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Özman aynı zamanda Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığını da sürdürdü.

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, “Mustafa Özman Başkanımız 21 yıl önce görevinden ayrılmış olmasına rağmen tüm Yönetim Kurulu toplantılarımıza ve etkinliklerimize düzenli olarak katılıp bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaşırdı. İhracat camiasına hizmetleri hayırla yad edilecek" diye konuştu.

Mustafa Özman için yarın (Cumartesi) saat 10.30'da Ege İhracatçı Birlikleri'nde, saat 11.30'da ise Karşıyaka Spor Kulübü'nde tören düzenlenecek. Cenazesi ise öğle namazını müteakip Bostanlı Beşikcioğlu Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrasında Soğukkuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

İZMİR (DHA)

Editör: Haber Merkezi