Artan döviz kurlarına karşın başlatılan döviz bozdurma kampanyasına İzmir'de başlayacak olan SOUVENIR Altın ve Pırlanta Perakende Günleri'nden destek geldi. Buradan dövizle takı alışverişi yapacak olanlara indirim uygulanacak.

Bol seçenek ve fiyat avantajları ile İzmirlilerin yeni yıl hediyelerini aldığı ketin çeyrek asırlık klasiği SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri Tepekule Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. 16 Aralık 2016 tarihinde başlayacak olan organizasyon 30 Aralık akşamı tamamlanacak. Hediyelik sektörünün vitrini niteliğindeki organizasyon kapsamında stant açacak olan katılımcılar ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, bijuteri, çiçek, deri ve tekstil aksesuarları, elektronik eşyalar, ev tekstili, gıda, gümüş aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünleri, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünleri, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi hediyelikler stant vitrinlerinde görücüye çıkaracak. Ürünlerin tanıtımı ve avantajlı fiyatlarla satışları gerçekleştirilecek.

DÖVİZLİ ALIŞLARA İNDİRİM
Tepekule Kongre Merkezi'ndeki organizasyon kapsamında 23 Aralık'ta da SOUVENIR'ın Altın Pırlanta Perakende Günleri başlayacak. Her çeşit, muhtelif ayarda altın takı, elmas, pırlanta ürünler, tek taş yüzükler, setler, kolyeler, bilezikler, küpeler, incili ürünler, yakut, safir, yeşim gibi değerli taşlı takılar büyük indirimlerle satılacak. Katılımcı kuyumcular artan döviz kurlarına karşın başlatılan döviz bozdurma kampanyasına İzmir'den büyük bir destek verme kararı aldı. 23-30 Aralık 2016 tarihlerinde Tepekule Kongre Merkezi'ndeki organizasyondan mücevherini dövizle alacak olan ziyaretçilere indirimler uygulanacak.

BU İNDİRİM DÖVİZLERİ ALTIN İLE BOZDURTACAK
SOUVENIR
'ın yeni yıl öncesinde sevdiklerini bir hediye ile sevindirmek isteyenler için bol seçenek ve avantajlı fiyat imkanları sunacağını vurgulayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, özellikle dövizlerini altına çevirmek isteyen vatandaşlara bayram yaptıracak indirimlerin uygulanacağını söyledi. Katılımcı kuyumcuların SOUVENIR kapsamında büyük indirim yaparak ziyaretçileri sevindireceğini aylar öncesinden planladıklarını dile getiren Gençer, dövizlerini bozdurarak altına dönüştürmek isteyenler için ise ekstra indirimlerin yapılacağına vurgu yaptı. Gençer, dövizini altın ile bozdurma kampanyasının büyük ilgi görmesini beklediklerini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi