CHP İzmir milletvekilleri Zekeriya Temizel, Atila Sertel, Musa Çam, Aytun Çıray ve Tacettin Bayır, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Odası, İzmir Ticaret Borsası, Ege Genç İşadamları Derneği ile bazı sendika ve kurumları ziyaret etti.

CHP İzmir milletvekilleri Zekeriya Temizel, Atila Sertel, Musa Çam, Aytun Çıray ve Tacettin Bayır, bu hafta da Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası, Memur-Sen İzmir İl Temsilciliği, Hak-İş İzmir İl Temsilciliği, DİSK Bölge Temsilciliği, KESK İl Dönem Sözcülüğü, Orman Mühendisleri Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Eczacılar Odası, Türk-İş 3. Bölge Temsilciliği, Türkiye Kamu-Sen İzmir Temsilciliği, İzmir Tabip Odası, Çevre Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası ve Şehir Plancıları Odası’nı ziyaret ederek, başkan ve üyeleriyle görüşecek.

CHP İzmir milletvekillerinden oluşan heyet, ziyaretlerde yeni Anayasa değişikliğini anlatacak. Vekiller, referandumun parti meselesi değil memleket meselesi olduğunu vurgulayacak.

Editör: Haber Merkezi