Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Moda, Tekstil ve Konfeksiyoncular Sitesi (MTK) Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sadi Doğan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. MTK'nın kendilerinden beklentilerini dinleyen Başkan İduğ, ortak yapılabilecek projeler hakkında da konuştu. Özellikle işçi açıklarının olduğunu ifade eden yönetim kurulu, 3 bine yakın kişiye iş imkanı sağlayabileceklerini ifade etti.

Bornova Belediyesi olarak yeni bir proje başlattıklarını ifade eden Başkan Dr. Mustafa İduğ, "Altın Bilezik" adını verdikleri projeyi anlattı. Başkan İduğ, "Yurttaşlara iş bulma konusunda yardımcı olmak amacıyla İstihdam masası olarak bir çalışma başlattık. Burada bize gelen müracatlardan meslek lisesi mezunu olanları fabrikalara yerleştireceğiz. Meslek edinmek isteyenleri ise meslek fabrikalarında eğitime göndereceğiz" dedi.

MTK'nın kendileri için çok değerli olduğuna da vurgu yapan Başkan İduğ, "2 bin 500-3 bin kişi demek, 4 kişiden düşünürseniz 12 bin kişiye ekmek imkanı sağlamak demek. Bu bizim için bulunmaz bir hazine. Bu konuyu en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bunun için de sizlere çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi