ÖZGÜR COŞKUN/ İZ GAZETE- Mimar Vahap Yılmaz ve eşi Birim Yılmaz tarafından 1998 yılında kurulan Biva Mimarlık, başarılı projelere ve organizasyonlara imza atmaya devam ediyor. Bugüne kadar yüzlerce projeye imza atan ve binlerce konut kazandıran Biva Mimarlık, Bayraklı’ya diktiği Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binası Biva Tower’ın ardından bu kez Gaziemir’de hayata geçireceği Biva Doc’s projesi ile adından söz ettirmeye başladı.

Başta Biva Doc’s Gaziemir olmak üzere, Biva Mimarlık Gayri Yatırım Ortaklığı’nın devam eden ve yakında başlayacak olan tüm projeleri, Kuşadası Palm Wings Ephesus Otel’de düzenlenen dev organizasyonda İzmir ve Ege Bölgesi’nin seçkin davetlilerine tanıtıldı.

Yaklaşık bin seçkin davetli ve yatırımcının katıldığı lansmanda konuşan Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz, önce Biva’nın geldiği noktayı anlatırken, yeni projelerinde yatırımcılara ve konut sahibi olmak isteyenlere sundukları fırsat ve avantajları aktardı.

PROJELER TANITILDI

‘Biva Doc’s Proje Buluşmaları’ adı aldında gerçekleşen lansmanda, İzmir Doc’s Nuova Dikili Villa Projesi, İzmir Doc’s Nuova Hayıtlı Koyu 1+1 Residence Projesi, İzmir Gaziemir Doc’s City 1+1 Residence Projesi, İzmir Yeni Foça Phokaia 1+1 Residence Projesi, İzmir Seferihisar Doc’s Teos 1+1 Residence Projesi ve son olarak da Bayraklı Themis Plaza Projesi’nin tanıtımı gerçekleştirildi.

Yatırımcıların direkt bağlantı ve anlaşma yaparak kazançlı çıktığı sunumun ardından sıra eğlenceye geldi. Önce ünlü popçu Cem Belevi, ardından pop müziğin ünlü ismi Hande Yener sahne aldı. Gün boyu kazançlı yatırımlara imza atan davetliler, gece de muhteşem bir konserle eğlencenin doruğuna ulaştı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın bir gün sonrasına gelen kutlamada, Cumhuriyet coşkusu da hep bir arada yaşandı. Ünlü popçu Hande Yener, elinde Türk Bayrağı ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

DOC’S CITY’DE İLK ALANLAR ÇOK KAZANÇLI

Biva GYO Yönetim Kurulu üyeleri Mimar Vahap Yılmaz ve eşi Birim Yılmaz, yeni projeleri Doc’s CITY hakkında yatırımcılara bilgiler verdi. Biva GYO tarafından hayata geçirilecek ve Gaziemir’in ulaşımı en kolay noktasında, alışveriş merkezleri, çevreyolu bağlantısı, İzban gibi yaşam konforunu artırıcı noktalarına komşu; okullar, iş merkezleri, ana şehir arterleri, havalimanı gibi çevre birimlere yakın konumuyla daha ilk günden yüksek değere sahip bir arazide yer alacak projede 500 adet 1+1 konut, yatırımcılarını bekliyor.

Biva GYO Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz, “Topraktan girerek ilk günden kazanmaya başlayacağınız bu eşsiz proje, lansman öncesi maksimum kazanca sahip olma fırsatı sunuyor. Satış fiyatı lansman öncesi, lansman ve lansman sonrası kademeli olarak artacak Doc’s CITY’de ilk alanlar en çok kazananlar olacak” dedi.

Ulaşım ve Lokasyon

Projeden, İzmir Fuar Alanı, Adnan Menderes Havalimanı, Alsancak, Konak gibi merkezi noktalara araçla 5-10 dakika gibi kısa zamanda hızla ulaşılabileceğini dile getiren Biva GYO Başkan Yardımcısı Birim YILMAZ da alışveriş merkezleri, çevreyolu bağlantısı, İzban gibi noktalara ise yürüme mesafesinde olacak Doc’s CITY’nin hayatı kolaylaştıran lokasyonuyla kalıcı bir değere sahip olacağını vurguladı.

Biva GYO Güvencesiyle

İzmir şehir merkezinde kalan en büyük proje arazisi üzerinde yapımına başlanan proje, gerek kira geliri gerekse gayrimenkul değer artışıyla yatırımcısının yüzünü güldürecek. Bölgenin en büyük projesi olan Doc’s CITY, arkasındaki Biva Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın gücüyle hayata geçiriliyor.

Editör: Haber Merkezi