Özemeksan İnşaat, yeni yıla yeni projelerle girdi. Toplam 5 bloktan oluşan projede, büyüklükleri 50 ile 140 metrekare arasında değişen 1 + 1,2+1 ve 3+1 120 daire ile 7 dükkân bulunuyor. Farklı mimari tasarımların uygulandığı her blokta daire tipleri de ihtiyaçlar göz önüne alarak şekillendirilmiş. 

Her daireye 1 araç düşecek şekilde açık ve kapalı otopark yer alan 'Şehrin Evleri" Manisa Kavşağı, Hükümet Konağı, Ege Üniversitesi Metro ve Evka 3 Metro, çarşı ve pazar yerine yürüme mesafesinde. 

Forum Bornova, Şifa Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Çevreyolu, Ankara Asfaltı, otogara da arabayla dakikalar içinde ulaşılabilir uzaklıkta. Şehrin Evleri'nin etap etap teslim edilmesi, 2016 yazında da tamamının bitirilmesi planlanıyor. 

20 YILLIK DENEYİM
Sektörde 20 yılı geride bıraktıklarını, son dönemde ağırlıklı olarak Bornova ve Bayraklı bölgesinde konut ve ofis ihtiyacına yönelik çözümler ürettiklerini söyleyen Özemeksan İnşaat'ın kurucusu Binali Özbaykız, yıllardır edindikleri deneyimle kaliteyi önde tuttuklarını belirterek, "İmza attığımız her projede güven algısını daha da yükseltiyoruz. Bizim amacımız çok para kazanmak değil, arkamızda bir değer yaratmak. Markamızı birçok kişi biliyordu. Şimdi herkesin tanıması için çalışıyoruz. Biz insanlara kalite ve güveni bir arada sunuyoruz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. İzmir'de konut açığı bulunmasına rağmen yeni arsa üretmekte zorluk çekiyoruz" diye konuştu. 

Ege Telgraf

Editör: Haber Merkezi