Buca'da yaşayan 18 yaşındaki Denizcilik Lisesi öğrencisi Eren Yılmaz, 4 gün önce kayboldu ve tüm aramalara rağmen bulunamadı. En son arkadaşlarıyla tartışıp ormanlık alana yürüdüğü belirlenen Eren Yılmaz için annesi Melek Balak, 3 cinayet zanlısı olarak aranan Atalay Filiz tarafından öldürüldüğünden şüphelendiğini söyledi. Ancak polisin Eren'in en son yanında olan arkadaşına ulaşmasıyla hem cesedi bulundu, hem de ölümünün üzerindeki sır aydınlatılmaya başladı.

'4 UYUŞTURUCU HAP İÇTİ, AĞZINDAN KÖPÜK GELDİ'

Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak araştırmasında, Eren Yılmaz'ı en son birlikte göründüğü arkadaşı B., "Ben 2, Eren de 4 uyuşturucu hap içti. Ardından ormanlık alanda yürüdüğümüz sırada birden hareketleri değişti, agresifleşti ağzından köpükler gelmeye başladı. Ben de yakındaki çeşmeden su getirmek içini yanından ayrıldım. Döndüğümde onu bulamayınca eve döndüm. Korktuğum için kimseye anlatmadım" diye ifade verdi. İfadesinin alınmasının ardından B. serbest bırakıldı.

Arkadaşı B.'nin verdiği bilgiler doğrultusunda, hava destekli yapılan aramalarla Eren Yılmaz'ın cesedi, son görüldüğü yerin biraz uzağında ormanlık alanda bulundu.

Vücudunda herhangi bir yara izi bulunmayan Eren Yılmaz'ın kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak. Savcılık, Eren Yılmaz'ın uyuşturucu ya da boğulma sonucu öldüğü belirlense bile savcı cinayetten soruşturma yürütecek. 

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi