Milli Eğitim Müdürlüğü ve Forum Bornova Alışveriş Merkezi arasında imzalanan protokol neticesinde planlanan etkinlikten bin öğrenci yararlandı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk döneminde derslerinde başarılı olan bin öğrenciyi ödüllendirmek adına Forum Bornova Alışveriş Merkezi ile protokol imzaladı. 500 ilkokul ve 500 ortaokul öğrencisi dün ve bugün Forum Bornova Cinemaximum Sinemaları'nda ücretsiz olarak film izledi. İzletilen filmler için İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eser İnceleme Komisyonu'ndan onay alındı. Forum Bornova Alışveriş Merkezi'nin sağladığı servislerle ilçelerden alınan çocuklar sinemada keyifli vakit geçirdi. Etkinlik kapsamında, Bergama, Dikili, Kınık, Foça, Menemen, Menderes, Ödemiş, Kiraz, Kemalpaşa, Selçuk, Tire, Torbalı ilçelerinden 42'şer, Aliağa, Çiğli, Çeşme, Seferihisar, Urla, Balçova, Narlıdere, Karaburun, Beydağ, Bayındır, Buca,Gaziemir, Bayraklı.

Karşıyaka ilçelerinden 40'ar, Karabağlar, Konak ilçelerinden 28'er ve Bornova ilçesinden 20 öğrenci ödüllendirilmiş oldu.

Editör: Haber Merkezi