İzmir Özel Türk Koleji Mezunları Derneği'nin organizasyonuyla geleneksel olarak düzenlenen İTK Talaş Böreği Gecesi, bu yıl da muhteşem bir konser ile gerçekleşti.

Her yıl keyifli görüntülere sahne olan ve heyecanla beklenen Talaş Böreği Gecesinin bu yılki sürpriz konuğu Mirkelam oldu. Geçtiğimiz yıllarda da alanında söz sahibi ünlü sanatçıların katıldığı Talaş Böreği Gecesi'ne İTK’lı mezunların ilgisi oldukça yoğundu. Büyük bir katılımcı kitlesinin olduğu gece İTK Uşakizade Köşkü önünde gerçekleşti.

İTK mezunları eski dostları ile hasret giderirken talaş böreğinin tadını çıkardılar.

Mirkelam’ın birbirinden hareketli şarkıları ve eşsiz sesi ile coşku dolu dakikalar yaşayan İTK’lı Mezunlar, #itkliolmak hactagini kullanarak sosyal medyadan paylaşımlarda bulundular. Tüm gece yapılan paylaşımlar LiveWall ile konser alanından yayınlandı. 

İTK Mezunları Derneği tarafından geceye özel #itkliolmak yazılı rengârenk bileklikler yaptırıldı. Hediye çekilişine konuklar bileklikler üzerinde yer alan numaralardan katıldı. Birbirinden renkli hediyeler yapılan çekilişle sahiplerine sunuldu. 

Editör: Haber Merkezi