İGC Başkanı Misket Dikmen ile Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer arasında imzalanan protokol kapsamında, üniversitenin Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler enstitülerinde açılacak lisansüstü eğitim programlarında İGC üyelerine ve birinci derece yakınlarına yüzde 30 indirim yapılacak. Yaşar Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleştirilen protokol imza törenine Dikmen ve Prof. Dr. Dinçer'in yanı sıra İGC Başkan Yardımcısı Tayfur Göçmenoğlu, İGC Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Pala, Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Atabek, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Cüneyt Güzeliş, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Serpil Kahraman Akdoğu katıldı.

Protokol imza töreninde konuşan İGC Başkanı Misket Dikmen, eğitim alanında imzalanan protokolün çok önemli olduğunu söyledi. İGC olarak eğitime yönelik çalışmaları hız kesmeden sürdürdüklerini belirten Dikmen, "Cemiyet bünyesinde 80 öğrenciye burs veriyoruz. Üyelerimiz ve birinci derece yakınlarının yararlanacağı lisansüstü eğitim anlaşmasını ilk kez imzalıyoruz. Uzun zamandır Yaşar Üniversitesi ile birlikte eğitim programları düzenliyoruz. Lisansüstü eğitim konusunda da böyle bir işbirliğine imza atmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer de, üniversitelerin yaşadıkları kentlerle önemli bağları olduğunu belirterek, "Çeşitli kurumlarla yapılan işbirliği kente kısa ve uzun vadede katma değer yaratıyor. İki kuruma da hayırlı olsun" diye konuştu.

Yaşar Üniversitesi ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti arasında imzalanan "Yaşar Üniversitesi Enstitüleri Lisansüstü Programları İşbirliği Protokolü"ne göre, cemiyet üyeleri ve birinci derece yakınlarına (eş, çocuk, kardeş) belirlenen program ücretinden yüzde 30 indirim yapılacak. Program için ödemeler yarısı kayıt sırasında diğer yarısı da ikinci dönem başında tahsil edilecek.

İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi