İzmir Valiliğinde imzalanan protokole İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve Hayırsever iş adamını temsilen Ersayın Soyak katıldı.

İmzalanan protokolle 16 derslik olarak yapılacak olan ortaokul, İzmir öğrencilerinin hizmetine sunulacak. “Müşerref Hepko Ortaokulu’’ adı verilmesi kararlaştırılan okul Seferihisar ilçesinde yapılacak

Seferihisar ilçesinde yapılacak olan ortaokulda yaklaşık olarak dört yüz seksen öğrencinin eğitim alması planlanıyor.

İzmirli hayırseverlerin eğitime verdiği desteğin her gün daha da büyüyerek arttığını söyleyen Yahşi: “Eğitim bir gönül işidir. Eğitime gönül veren tüm hayırseverlere teşekkür ederim.” dedi.

İlçeye bulunduğu eğitim destekleri için de Hepkon’a teşekkür eden Yahşi, eğitim konusunda hayırseverlerin göstermiş olduğu hassasiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hayırsever Necat Hepkon daha önce eğitime; Seferihisar 18 derslikli Necat Hepkon İlköğretim Okulu, Seferihisar 21 derslikli Necat Hepkon Anadolu Lisesi, Seferihisar 21 derslikli Müşerref Hepkon İlkokulu, Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu gibi hizmet binalarını kazandırırken sağlık hizmetleri içinde Necat Hepkon Hastanesinin yaptırılmasını sağlamıştı.

Editör: Haber Merkezi