Bu nedenle günümüzde eğitim ve bilgi gelişmenin, kalkınmanın en etkili aracı olarak görülmektedir. 2003 yılında eğitim – öğretim alanında geleceğe yön verecek olmanın sorumluluğuyla yola çıktık. Bugün başarı ve gurur dolu 15 yılı geri bırakmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Boğaziçi Eğitim Kurumları olarak akılcılık temeline dayanan, ulusal, kültürel mirasa ve Ulu Önderimizin ilke ve devrimlerine bağlı aynı zamanda küresel düşünen, sorgulayan, çevresine duyarlı, üretken ve başarılı bireyler yetiştirmek en büyük hedefimiz oldu.

Boğaziçi Eğitim Kurumları olarak “Aydınlığa Aydın İnsan” parolasıyla yola çıkarken aydınlanmanın yalnızca akademik başarıdan ibaret olmadığının bilincindeyiz. Bu doğrultuda hem spor hem sanat hem de kültürel faaliyetleri hiçbir zaman geri planda bırakmamak için elimizden gelenin en iyisini yapma çabasındayız. Öğrencilerimize okulumuzda bir enstrüman çalma ve bir spor dalında kendisini geliştirme olanağını sağlıyoruz.

'AYRICALIĞI YAŞIYORUZ'

Bilgi toplumunun temelini oluşturan eğitim artık yeni bir güç ve değer kazanmıştır. Boğaziçi Eğitim Kurumları olarak alanında uzman, değişime ve gelişime açık eğitim kadromuz ile teknolojinin en son olanaklarına sahip yeni ve modern okul binalarımızda sunduğumuz farklı ve çağdaş programlarımız ile sürekli yenilenmekten keyif alan, kendimizle yarışan bir kurum olmanın ayrıcalığını yaşıyoruz.

'ÇAĞDAŞ BİREYLER'

Anaokulundan üniversiteye kadar eğitim zincirinin tüm halkalarını tamamlamış olmanın verdiği gururla hedeflerimizi büyüterek 2018-2019 eğitim – öğretim yılına başladık. Biz öğrencileri, velileri, mezunları, öğretmenleri ve yöneticileri ile her geçen gün daha da büyüyen birbirine bağlı güçlü bir kurumuz. Bizler oluşturduğumuz deneyimli eğitim kadrosu ile birbirimize güvendik ve ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak olmanın sorumluluğuyla bugünlere geldik.

Boğaziçili olmaktan gurur duyan öğrencilerimiz ve aramıza katılan, bize katılan yepyeni yüreklerle beraber nice başarılar yaşayacağımıza gönülden inanıyorum. Boğaziçi Eğitim Kurumlarının size vereceği ve kesinlikle yerine getireceği ilk söz ise, her öğrencimizi Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, çağdaş bireyler olarak yetiştirmektir.

KAMPÜS HAKKINDA

Bayraklı Folkart ile Smyrna Meydanı arasındaİzmir’in merkezinde, ana cadde üzerinde

3 ayrı binada, 10.000 metre kapalı, 5.000 metre kare açık alan,

2 adet nizami kapalı, 1 adet açık spor salonu, halı saha, oyun bahçesi

300 kişilik konferans salonu – profosyonel ses ve ışık sistemi,

Tüm sınıflarda interaktif – teknolojik eğitim sistemi

500 kişi kapasiteli, 2 ayrı yemekhane,

Yemeklerin okulda öğrenciye özel ve kaliteli malzemeyle üretilmesi,

Merkezi kalorifer ile ısıtma ve tüm birimlerde klima,

Her semtten servis hizmeti,

Güvenlik ve kamera sistemi.

Editör: Haber Merkezi