Foça Reha Midilli İlkokulu koordinatörlüğünde gerçekleştirilen projenin açılış toplantıları; 23-25 Ekim 2017 tarihlerinde Foça’da yapılıyor.

Toplantıya katılan öğretmenler, Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar eşliğinde; Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret ederek proje hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, misafir öğretmenlere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Eğitim alanında bilgisayar ve internet kullanımının son yıllara bakıldığında olumlu sonuçlar verdiğine değinen Başkan Demirağ, projenin öğrencilere yeni başarılar getireceğini inandığını ifade etti.

‘‘Z generation in digital classrooms’’ ismiyle düzenlenen proje; İtalya, Polonya, Portekiz, Romanya ve Türkiye’nin ortaklığıyla iki yıl sürecek. Proje kapsamında bu ülkelere 4’er öğrenci ziyarette bulunacak.

Bu çalışma ile, Z kuşağı olarak adlandırılan yeni jenerasyon için sınıflarında Web2.0 araçlarını kullanarak, daha kolay ve etkili öğrenme ortamı oluşturulması hedefleniyor.

Projenin yürütücülüğünü Foça Reha Midilli İlkokulu Müdürü Ahmet Bakır, İngilizce Öğretmeni Sakine Yılmaz ve Sınıf Öğretmeni-Formatör Ozan Aras yapıyor.

Editör: Haber Merkezi