ALİ CAN KARAKULAK / İZ GAZETE - Her geçen gün daha da kötüleşen Ege üniversitesi Edebiyat Fakültesi binasında eğitim hala devam ediyor. Bu konuda fakülte yönetiminin ve Ege Üniversitesi rektörlüğünün bir şeyler yapmaması ise dikkat çekiyor. Ayrıca bugün saat 14.00 civarında hava şartlarında herhangi bir olumsuzluk olmamasına rağmen eskiyen binanın betonları öğrenci giriş bölgesine yeniden saçıldı.

Üniversitenin ilk binalarından olduğu bilinen ve şu an Edebiyat Fakültesi öğrencilerinin eğitim gördükleri binada, bu zamana kadar konuyla ilgili bir çalışma yapılmadığı biliniyor.

“YAĞMUR YAĞARKEN ÜZERİMİZE BETONLAR DÜŞTÜ”

Öğrenciler, hava yağmurluyken fakültenin korunağına sığındıkları sırada üstlerine betonların düştüğünü belirterek, Ege Üniversitesi’nin bu konuda önlem alması gerektiğini vurguladılar. Üniversitenin 4 yıl aradan sonra şenlik düzenlemesinin olumlu olduğunu söylerlerken, binanın durumunun ise gözden kaçmaması gerektiğini şu ifadelerle dile getirdiler: “ Yağmur yağarken üstümüze betonlar geldi, şimdi havada yağmur yok fakat yine de betonlar düşmeye devam ediyor”.

Editör: Haber Merkezi