Üniversite- sanayi işbirliği çerçevesinde bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden Prof. Dr. Necdet Budak, “Savunma sanayisi ile ilgili olarak BMC ile bir iş birliği protokolü yapmayı planlıyoruz. Bu iş birliği çerçevesinde, Ege Üniversitesi olarak her türlü akademik desteğe ve ortaklığa açığız” dedi.

BMC İcra Kurulu Başkanı Taha Yasin Öztürk ise “Ege Üniversitesi ile savunma sanayisi ve diğer sanayi dallarında bir işbirliği protokolü içinde çalışmak düşüncesindeyiz” diye konuştu.

Savunma sanayisi ile ilgili olarak BMC ile bir işbirliği protokolü yapma konusunda mutabık kaldıklarını söyleyen Prof Dr Necdet Budak, “Sayın Valimiz Erol Ayyıldız ve BMC İcra Kurulu Başkanı Taha Yasin Öztürk ile beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ege Üniversitesi olarak üniversite ve iş dünyası ile iş birliği içinde olmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak bizim asli görevlerimizden birisidir. Bu görevi yerine getirmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Vali Bey’e bu iş birliği için verdiği destek ve katkıları için teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi