Türk Koleji’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen kermeste bu yıl önceki yıllardan farklı olarak etiketli ürünlere de yer veriliyor.  
 
Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’nın ikinci el kış kermesi 18 Kasım Cuma günü İTK Uşakizade Köşkü Sergi Salonunda saat 12 de on üçüncü kez açılacak. Kış ve Bahar kermeslerinde Abiyeler, takım elbiseler, paltolar, ceketler, çantalar, takılar ve küçük ev eşyalarının yer alacağı kermeste dünyaca ünlü yerli, yabancı markaların ikinci el ürünleri uygun fiyatla satışa sunuluyor.
 
Banu Tatiş,  Çiğdem Yorgancıoğlu,  Ayşegül Veryeri, önderliğindeki kermes komitesinin yoğun ve özverili çalışmalar ile uzun yıllardır gerçekleştirdikleri geleneksel kermesten elde edilen gelir Ege Çağdaş Eğitim Vakfı bursiyer öğrenci sayılarını artmasına, daha fazla gencin çağdaş eğitim almasına katkı sağlıyor. Kermese bağışçı olarak katkıda bulunan ve desteğini esirgemeyen pek çok firmanın etiketli ürünlerinin de yer aldığı kermes bu yıl önceki yıllardan farklı olarak daha geniş bir alanda yer alıyor.
Ege Çağdaş Eğitim Vakfı Sosyal Komitesi ile Türk Koleji yöneticileri bu yılda ürünleri özenle seçerek temiz ütülü ve kullanılmaya hazır halde satışa sunacaklar. Büyük bir uğraş ve emekle hazırlanan kermes İzmir’in en büyük ikinci el kermesi olması büyük ilgi görmesi üzerine pek çok firmanın ilgisini çekti. Bu yıl sezon sonu ürünleri ile kermese ürün veren sayısı çok arttı. 
 
Kermes hazırlıkları sırasında Banu Tatiş “Kermes gelirinin Ege Çağdaş Eğitim Vakfı tarafından eğitime destek için kullanıldığını, kermese katkıda bulunmak isteyenleri 18 – 19 Kasım tarihlerinde birbirinden güzel ürünlere inanılmaz fiyatlara sahip olabilmek için saat 12:00 ile 16:00 arasındaUşakizade Köşkü Sergi Salonuna bekliyoruz” dedi. 

 

Editör: Haber Merkezi