7-14 yaş arasındaki çocukların sosyalleşmeleri ve tiyatrodan spora farklı etkinliklerle eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmeleri için kurulan Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü büyük ilgi gördü. Çocuk Kulübü ilk etkinliğini de gerçekleştirdi. Çocuklar, Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri’ndeki Nedret Güvenç Sahnesi’nde çizgi sinema filmi izledi.

FARKLI ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Çocuk Kulübü, üye olan çocukların pek çok etkinliği birlikte yapmalarına imkan sağlayacak. Yazdıkları şiir, öykü ve resimlerini Çocuk Kulübü Gazetesi’nde görme şansına sahip olacak çocuklar, Bornova Belediyesi’nin tiyatro oyunlarını ve sinema gösterimlerini hep birlikte izleyecek, kurslara katılabilecekler. Ayrıca Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü’ne üye işyerlerinde indirimli alışveriş imkanı da sunulacak.

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü son sınıf öğrencilerinin de gönüllü desteğiyle, çocukların duygularını tanımaları ve ifade yeteneklerini geliştirmelerine yönelik etkinlikler yapılacak.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, çocukların kişisel gelişimine katkıda bulunmak için kurdukları Çocuk Kulübü’nde pek çok özel etkinliğin düzenleneceğini belirterek, “Çocuklarımız hepimizin geleceği. Onlara ne kadar emek verir ve kişisel gelişimleri için olanaklar sunarsak toplum olarak kendi geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmiş oluruz. Bu anlayışla çocuklarımızın gelişimi için projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi