Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin lideri Bornova Beckerspor, 'İhtiyaç sahibi çocuklar' projesi kapsamında Menemen Erol Tarakçıoğlu Ortaokulu ile Bayraklı Mustafa Çukur Ortaokulu'na spor ve oyun malzemeleri hediye etti.

Beckerspor Sosyal Projeler Koordinatörü Burcu Kebir, okullardan gelen talepleri öncelikle değerlendirdiklerini belirterek, okul ile aile birliği yöneticileri ile iletişime geçtiklerini, öğrencilerin basketbol ve voleybol topları ile beden eğitimi derslerinde kullanılan huni ve çember ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi. Sporun çocukların hayatında önemli bir işlev yüklendiğini vurgulayan Kebir, şöyle dedi:

"Spor yapan çocuk ve gençler kötü alışkanlıktan uzak duruyor hem de sporun eşitlikçi ve birleştirici atmosferini tadıyor. Özgüveni yüksek, takım çalışmasına yatkın, kazanma hırsına sahip bireyler olarak yetişiyorlar. Erol Tarakçıoğlu Ortaokulu ve Mustafa Çukur Ortaokulu kısıtlı olanaklarla eğitim veriyor. Veli ve okul idaresi bizlere basketbol ve voleybol topları ile beden eğitimi derslerinde ihtiyaç duyulan bazı malzemelerinin eksik olduğunu ilettiler. Biz de bu ihtiyaçlarının karşılanmasına vesile olduk."

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi