CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anafartalar Zaferi'nin 101. yıl dönümü nedeniyle gittiği Çanakkale'den dün akşam karayoluyla İzmir'in seferehisar İlçesi'ne geldi. Kılıçaroğlu, partisinin belediye bakanları ve milletvekilleri tarafından karşılandı. Geceyi Euphoria Aegeon Resort Otel'de geçiren CHP lideri bu sabah Akkum Mevkii'ndeki Yaratıcı Yazarlık Okulu'nu ziyaret etti.

Parti yöneticileri, milletvekili ve yazarlarla, okulu gezen Kemal Kılıçdaroğlu, çıkışta açıklama yaptı. Buraya 'Atilla İlhan Yaratıcı Yazarlık Okulu' adı verileceğini belirten Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: "CHP; ilklerin partisidir. CHP olarak burada bir yazarlık evi açtık. Atilla İlhan adını alacak. Bu açıdan da son derece önemli. Yaratıcı yazarlar, buraya gelip oturup, konuşup, tanışıp, tartışıp yazacaklar. Yazacakları sadece bizi değil, gelecek kuşakları da aydınlatacak. Onlar bu ülkenin geleceğinin güvencesidir. Demokrasinin güvencesidir. Bize özgüven veren insanlardır. Onlara her zaman şükran borçluyuz."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okul ziyaretinden sonra Türkiye Yaratıcı Yazarlık Çalıştay'ına katılmak üzere Euphorıa Oteli'ne geçti.

Taylan YILDIRIM/İZMİR, (DHA)

Editör: Haber Merkezi