Yazarlar ve gençler, 25 Şubat 2017 Cumartesi günü, “Hikâyeni tamamla” sloganıyla ile bir araya geliyor. Okur ile yazarın buluşması, genç okurlar ve yeni öykücülerin kendini ifade etmesi için “hikâyedeki boşluğu tamamlama” temasıyla kurgulanan etkinlik, Alsancak'taki Yakın Kitabevi'nde, 12.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek.

Yazar Handan Gökçek’in 14 Şubat Dünya Öykü Günü bildirisini okuması ve Duygu Özsüphandağ Yayman’ın sunuş konuşmasıyla başlayacak söyleşiler kapsamında Nalan Yılmaz ve Hülya Soyşekerci, öykücü portreleri üzerine sunum yapacak.

Engin Çetinbağ, Ayşe Başak Kaban ve Polat Özlüoğlu, kendi yazarlık serüvenlerinden söz edecek. Mehmet Özçataloğlu, çocuk öykücülüğünü değerlendirecek. Gönül Çatalcalı ise Nergis Seli ile kısa öykü üzerine konuşacak. Yetenekli gençlerin yazmaya teşvik edilmesi ve edebiyata ilgilerinin artması için Başak Karadağ, Buse Bayan ve Taylan Özgür Özdemir, öykülerini seslendirecek. Ayrıca Yakın Kitabevi Yazarlık Atölyesi katılımcıları da kendi yolculuklarından söz edecek. Tüm oturumlar, gençler ile yazarların söyleşileriyle sona erecek.

Editör: Haber Merkezi