İZ GAZETE- Tüm dünyanın mücadele ettiği koronavirüs pandemisiyle ülkemiz de mücadele ediyor. Salgından en çok etkilenen şehirlerin arasına giren İzmir'de, geçtiğimiz gün, İzmir Tabip Odası Başkanı Lütfi Çamlı, salgının kontrolden çıktığını belirtmiş ve sadece İzmir için günlük 3000-3500 kişinin pozitif vaka olduğunu söylemişti. 

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZhttps://www.izgazete.net/covid-19/izmirde-salgin-kontrolden-cikti-gunde-3500-vaka-h56495.html

İzmir için ciddiyeti ortaya koyan açıklamaların ardından şimdi de DEÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde acil ve onkoloji hastaları dışında tüm ameliyatların ertelendiği duyruldu. Covid-19 pandemisi nedeniyle ameliyathane işleyişindeki değişiklik dün akşam saatlerinde bildirildi.

SADECE ACİL VE ONKOLOJİ HASTALARI

Başhekim vekili Prof. Dr. Semih Küçükgüçlü imzasıyla hastanenin tüm birimlerine gönderilen yazıda, “Hastanemizde devam etmekte olan Covid-19 pandemisi nedeniyle 18.11.2020 tarihinden itibaren elektif ameliyatların ertelenmesi, sadece acil ve onkoloji hastaları için ameliyatların planlanması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim” ifadeleri kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi