İZGAZETE - Alsancak Devlet Hastanesi Pandemi Servisi’nde çalışan Dr. Atilla Baran Covid-19 nedeniyle hayatına gözlerini yumdu.

Ege Üniversitesi’nde tedavi altında olan Baran bugün yaşamını yitirdi. İzmir Tabip Odası Mehmet Atilla Baran için başsağlığı mesajı yayınladı.

COVİD -19 hastalığı  nedeniyle hayatını kaybeden Dr. Mehmet Atilla Baran için Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nde bir tören düzenlendi.

COVİD -19 hastalığı  nedeniyle 8 EKİM 2020 tarihinde hayatını kaybeden Dr. Mehmet Atilla Baran için aynı gün Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi bahçesinde  bir tören düzenlendi.  Törene Dr. Mehmet Atilla Baran'ın yakınları, çalışma arkadaşları, İzmir Tabip Odası Başkanı Dr. M.Lütfi Çamlı, Yönetim Kurulu Üyesi Prof .Dr. Süleyman Kaynak  katıldı. Pandemi  sürecinde kaybettiğimiz sağlık çalışanları ve vatandaşlar için yapılan saygı duruşu sonrası , bir konuşma yapan , İzmir Tabip Odası Başkanı Dr. M.Lütfi Çamlı, pandemi sürecinde en önde özveri ile sağlık hizmeti sunan sağlık çalışanlarının yaşamlarını kaybetmesinden duyulan  acıyı dile getirerek, Dr. Mehmet Atilla Baran'ın ailesine, yakınlarına, tüm sağlık çalışanlarına başsağlığı dileklerini sundu.

   

Editör: Haber Merkezi