İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik "yolsuzluk" ve "usulsüzlük" iddialarıyla başlatılan soruşturma kapsamında sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 157 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: Kültürpark için bilimsel rapor
İzmir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: Kültürpark için bilimsel rapor
İçeriği Görüntüle

"Ulaş Polat ile bir yakınlığım yok"

Gözaltı kararında önemli isimler yer alırken, Ulaş Polat ismi de dikkat çekti. CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak, gözaltına alınan Ulaş Polat ile herhangi bir yakınlığının bulunmadığını duyurdu.

Kardeşinin isminin İbrahim Ulaş Polat olduğunu vurgulayan CHP’li Polat, “Öncelikle bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Benim kardeşimin adı İbrahim Ulaş Polat, gözaltına alınan Ulaş Polat ile herhangi bir yakınlığım bulunmamaktadır; arayan, soran dostlarımıza teşekkür ederim.

Önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer, İl Başkanımız Şenol Aslanoğlu ve gözaltına alınan bürokratlarımızın yüzlerinin akıyla serbest bırakılacaklarına inancım tamdır. Dayanışma duyguları içinde şu an yoldayım, İzmir’e gidiyorum” açıklamasında bulundu.

Muhabir: NURCAN SAVRAN