FIRAT AKAY- Bergama'nın Madra bölgesindeki ormanlık alanda, saat 18.00 sıralarında henüz belirlenmeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri görenlerin ihbarı üzerine, bölgeye 2 helikopter ve 5 arazöz sevk edildi. Ekiplerin, bölgede söndürme çalışmaları sürüyor.

GELİŞME: BALIKIESİR'DEN TAKVİYE GELDİ

Bergama'nın Madra bölgesine bağlı Oruşlar Mahallesi'nde ormanlık alanda, saat 18.00 sıralarında, henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri görenlerin ihbarı üzerine, İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 25 arazöz ile çalışmalar sürerken, bölgeye yakın olan Balıkesir ilinden de 6 arazözün söndürme çalışmalarına katıldığı öğrenildi.

GÜNCELLEME: YANGIN BALIKIESİR'E SIÇRADI

İzmir'in Bergama ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayılırken, alevler Balıkesir'e de sıçradı. Bergama'nın Madra bölgesine bağlı Oruşlar Mahallesi'nde ormanlık alanda, saat 18.00 sıralarında, henüz belirlenmeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri görenlerin ihbarı üzerine, İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 50 arazöz, 2 dozer, 5 itfaiye arcı,10 su tankeri ile çalışmalar sürerken, yangın Balıkesir'in İvrindi ilçesinde bulunan karaçam ağaçlarından oluşan ormana da sıçradı. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.

GÜNCELLEME: KONTROL ALTINA ALINDI

İzmir'in Bergama ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin yoğun uğraşları sonucu 8 saatlik müdahale ile kontrol altına alındı. Yangın bölgesindeki soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

DHA

Editör: Haber Merkezi