Erdoğan Yılmaz gönderici ismi ile İstanbul Bakırköy'den bugün gelen mektupta, Kuran ayetlerinde 'Türkiye ve Tayyip' isimlerinin yan yana geçtiğine dair iddialar yer alıyor.

Muhalif yayınları ile bilinen Can Radyo'ya gönderilen mektupta iktidar karşıtı olmakla İslamiyet karşıtı olmak bir tutuluyor. Toplam 14 sayfalık mektupta grafikler de yer alıyor.

'VIZ GELİR TIRIS GİDER'

Konuya dair bugün sosyal medya hesabından açıklama yapan Can Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kafalı şu ifadeleri kullandı: "Bugün bir mektup aldık İstanbul Bakırköy'den, Erdoğan Yılmaz ( muhtemelen sahte ) adıyla postaya verilmiş. Zarfın içinden bakın neler çıktı. Kuran ayetleri ve bu ayetlerin mucizeleri olduğu iddia edilen bir takım yazılar toplam 14 sayfa boyunca yazılmış. Kutsal kitabın anlattıklarını kendi aklının yettiğince yorumlamış, iktidar karşıtı olmamızı İslamiyet karşıtlığıyla bir tutarak adeta bir uyarı niteliğinde bize göndermiş. Bu ülke sizin dinimizi siyasetinize alet etmenizden bıktı usandı artık. Ellerinizi bu ülkenin güzel insanlarının üstünden çekin, dini duygularını istismar etmeyin. Eğer içinizde birazcık Allah korkusu varsa bundan vazgeçin. Sanki kimse sizin iktidarınızdan önce Müslüman değildi. Dinimizi sizin saçma hurafelerinizden de, yere batasıca siyasetinizden de elbet kurtarmasını biliriz. Sizin bu herkese ayar vermeye çalışmalarınız da bize vız gelir tırıs gider, bunu böyle bilin!"

Gökhan Kafalı ayrıca, savcılığa suç duyurunda bulunacaklarını ifade etti. 

 

Editör: Haber Merkezi