Buca Belediyesinde çalışan 1763 işçi, düzenli maaş alamadıkları ve biriken alacakları ödenmediği gerekçesiyle 18 Haziran'dan bu yana iş bırakma eylemi gerçekleştiriyor.
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, bazı işçi ve bürokratlarıyla ilçede bulunan çöpleri topladı. Duman’a bugün flaş bir ziyaret gerçekleşti. Bazı ilçe belediye başkanları Duman’ı ziyaret ederek, destek mesajı verdi.
Buca Belediye Başkanı Duman, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, başkanlara teşekkür etti.
Duman’ı kimler ziyaret etti?
Duman’ın paylaşımı şu şekilde:
“Bu zor günlerimizde bize destek olan değerli yol arkadaşlarım, CHP Buca İlçe Başkanımız Çağdaş Kaya, Bornova Belediye Başkanımız Ömer Eşki, Çiğli Belediye Başkanımız Onur Emrah Yıldız, Balçova Belediye Başkanımız Onur Yiğit ve Güzelbahçe Belediye Başkanımız Mustafa Günay'a tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.”
“Mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum”
Başkan Duman sözlerini şu şekilde sürdürdü:
“Bazı çalışanlarımızın iş edinmeme süreci nedeniyle sokaklarımızda temizlik anlamında sıkıntılar yaşanıyor. Bu olumsuzluğu gidermemiz için yüreğinin sesini dinleyip bizlerle olan mesai arkadaşlarıma ve gönüllülere de şükranlarımı sunuyorum.”