Foça Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen ‘Sağlıklı Yaşam İçin Hareket Yürüyüşü’ etkinliğine; Foça Kaymakamı Ali Çetin ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, daire amirleri, öğrenciler, öğretmenler ve Foçalılar katıldı. Öğrenciler, yürüyüş sırasında ellerinde sağlıklı yaşam için spor yapmanın önemine dikkat çeken pankartlar taşıdı.

Aşırı kilo almaya ve buna bağlık sağlık sorunlarına karşı dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinlik, Foça Demokrasi Meydanı’nda başladı. Âşıklar Caddesi ve Büyükdeniz Sahil Caddesi istikametinde süren yürüyüş, Foça Belediyesi Karakum Plajı’nda sona erdi. 

‘Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı’ kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Bugün gerçekleştirdiğimiz yürüyüş etkinliğimizin, sağlıklı yaşamın değerine ve düzenli spor yapmanı önemine dikkat çekmek açısından oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle çocuklarımızı ve gençlerimizi, yürüyüş ve dolayısıyla spor yapma konusunda teşvik etmemiz gerekiyor. Sağlıklı nesillerin gelişmesi, ancak spor yapmakla mümkün olabilecektir. Foça Toplum Sağlığı Merkezimize ve etkinliğe katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum’ dedi.

Editör: Haber Merkezi