Çocuklar, kurslar sayesinde hem kötü alışkanlıklardan uzak duracak hem de keyifli bir tatil geçirecek.  Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Konusunda uzman eğitmenlerimiz ile büyük bir altyapıya sahibiz. Geçtiğimiz yıl 3 bin 500 çocuğumu sporla buluşturduk. Bu yıl bu sayının üzerine çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

18 farklı branşta ve 10 farklı spor tesisinde 7-16 yaş arası erkek ve kız çocuklarının faydalanacağı spor okulları bu yıl yeni sporcularını bekliyor. Yaz Spor Okulları’nda futbol, basketbol, voleybol, taekwondo, güreş, jimnastik, bale, limbering, sağlıklı yaşam sporu, dağcılık ve doğa sporları, judo, kick boks, zumba, zumba kids, bokwa, aerobik, pilates ve masa tenisi, yüzme branşlarında kurs verilecek. Eğitimler, 20 Haziran’da başlayacak. Ancak kayıtlar sürecek. .  

UZMAN EĞİTMENLERDEN KURS GÖRECEKLER

Kursiyerler branşlarına göre Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk, 75. Yıl Kültür Merkezi Spor Salonu, İhsan Alyanak Kültür Merkezi Spor Salonu, Onur Mahallesi Amfi Tiyatro Kültür Merkezi Spor Salonu, Şehit Ümit Boz Tesisleri, Doğançay Futbol Tesisi,  Gümüşpala, Postacılar, Mansuroğlu Halı Sahaları, Bayraklı Yüzme Havuzu’nda konusunda uzman öğretmenler tarafından eğitim alacak. Başvuru yapacaklar 0232 371 23 00 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilecek.

YETER Kİ ÇOCUKLARIMIZ SPOR YAPSIN!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, çocukların spor yapmaları için her türlü kolaylığı sağladıklarını belirterek, “Yaz spor okullarımıza ilgiden oldukça memnunuz. Çocuklarımız küçük yaşlardan itibaren spor sayesinde ortak hareket etmeyi, takım ruhunu öğreniyor. Hem de becerilerini ortaya çıkarıyor. En önemlisi de kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar. Sağlıklı ve spor yapan bir nesil oluşturmak için bu kursları önemsiyoruz. Geçtiğimiz yıl 3 bin 500 çocuğumu sporla buluşturduk. Bu yıl bu sayının üzerine çıkmayı hedefliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi