Seslerini duyurmak için türlü yöntemler deneyen Balıklıovalılar, şimdi de muhatabını Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak belirledikleri bir imza kampanyası başlattı. Change.Org'dan başlatılan kampanyada şu ifadeler kullanıldı: 

"Merhabalar. Bizler İzmir Balıklıova’da mahkemeleri devam ederken Chp’li Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar tarafından jandarma zoruyla evleri yıkılan 74 hanenin sakinleriyiz. Bizler yasal süreç tamamlanana kadar evlerimizin yıkımının olmayacağına dair Kemal Kılıçdaroğlu ve İzmir Milletvekili Musa Çam’dan söz aldık. Lakin Sibel Uyar Genel Başkanının sözünü çiğneyerek, onu hiçe sayarak bu soğuk kış günlerinde eşyalarımızla birlikte evlerimizi yıkmıştır. Yaş ortalaması 50-60 olan ve maddi durumu dar ve orta gelirli ailelerden oluşan biz sakinler maddi ve manevi zarara uğratıldık. Bu kararla bazı hasta ve engelli olan insanlar sokağa atılmışlardır. Mahkeme devam ederken bu yıkımı uygulamak kanunsuzdur, kış günü o soğukta eşyalarımızı sokağa atıp evlerimizi yıkmak insanlığa aykırıdır.

Bu mağduriyetimizin sona ermesi için verdiğimiz mücadeleye destek olmanızı ve kampanyayı imzalayıp paylaşmanızı rica ediyoruz.

ADALET İÇİN İNSANLIK İÇİN BİRİMİZ HEPİMİZ, HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN!"

İmza kampanyasına katılmak için Tıklayın

Editör: Haber Merkezi